Starity

Taylor Swift rajongókat hívott a házába

2014. szeptember 23. 19:07   |   Szerző: Janie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift mindig is ismert volt arról, hogy imádja rajongóit. Erről a hétvégén is tanúbizonyságot tett, amikor meghívott pár szerencsés kiválasztottat Los Angeles-i otthonába.

hirdetés
Taylor Swift rajongókat hívott a házába

Taylor az Instagrammon választotta ki, hogy kik menjenek hozzá, a meghívás pedig nem volt céltalan, ugyanis a 1989 Secret Listening Session elnevezésű esemény keretein belül a rajongók meghallgathatták az egész 1989 albumot., sőt, az énekesnő még azt is megosztotta, hogy melyik dalnak, mi a története.

Emellett pedig még Harry Stylesszal való kapcsolatáról is beszélt, amelyről azt mondta, „olyan volt, mintha két gallyal próbáltunk volna tüzet rakni, miközben mindenki más el akarta fújni a parazsat”.

A titkos házibulin az énekesnő által készített sütit ehettek a rajongók, valamint Miss Swift bemutatta a szüleit is. Ezen kívül mindenki játszhatott Taylor elbűvölő, Olivia Benson nevezetű fehér kiscicájával (sajnos a másik macskája, Meredith elmenekült az egyik szobába a tömeg elől), és közelebbről megcsodálhatták az énekesnő díjait is.

Taylor az esemény vége előtt polaroid képeket készített a rajongókkal, amelyeket hazavihettek, és emellett még relikviákat is hazavihettek. A beszámolók alapján minden egyes résztvevő remekül érezte magát, elmondásukra hivatkozva az énekesnő meglehetősen barátságos, közvetlen és vidám volt, a felszolgált étkek, valaint a süti, amit Taylor készített pedig isteni finom volt.

Kétségek nélkül jelenthetjük ki, hogy Taylor Swift rajongói a legszerencsésebbek. Kedves egyéb hírességek, lehet utána csinálni! Bizonyára minden sztár rajongója örülne egy ilyen meglepetés meghívásnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek