Starity

Elkelt a nagypapa

2010. szeptember 07. 18:06   |   Szerző: H.P.K.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ismert spanyol énekes és exsportoló a napokban vezette oltár elé öt gyermekének – vér szerinti – édesanyját, Mirandát. A pár két évtizednyi együttélés után döntött végül az esküvő mellett.

hirdetés
Elkelt a nagypapa

Elkelt Enrique Iglesias édesapja. A 67 éves spanyol énekes, Julio Iglesias és párja, a 44 esztendős holland modell, Miranda Rijnsburger a napokban mondta ki a boldogító igent 20 év és öt közös lurkó után.

A mennyegzőre Marbella szigetén került sor, szinte teljesen titokban.

Julio és Miranda két évtizede alkot egy párt, ez idő alatt az asszony három kisfiúnak és két kislánynak (ikrek) adott életet. Miguel 1997-ben, Rodrigo 1999-ben, Vicky és Cristina 2001-ben, a legkisebb, Guillermo pedig 2007-ben látta meg a napvilágot.

Julio ezen kívül már büszke nagypapa is, hiszen kisunokája, Alejandro immár 8 éves. Valamint nagy vágya már, hogy fia, Enrique is apa legyen a közeljövőben.

Az ifjú pár valószínűleg nem fog nászútra menni, hiszen Miamiban élnek, ami már önmagában is tökéletesen megfelel a mézeshetek eltöltésére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek