Starity

Szünetelnek a sorozatok az RTL Klubon

2014. szeptember 24. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Őszi szünetre megy több sorozat is az RTL Klub képernyőjéről a következő hónapokban a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor miatt.

hirdetés
Szünetelnek a sorozatok az RTL Klubon

A teljes műsorstruktúra átrendezével indul neki az RTL Klub az őszi idénynek. Néhány epizód után, számos sorozat eltűnik az esti kínálatból, hiszen a Híradó, az Éjjel Nappal Budapest és a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorokat követően október elejétől este 11-kor már túl későn kerülnének képernyőre amerikai kedvenceink.

„A sorozataink nem tűnnek el végleg, majd a Celeb vagyok után folytatjuk ezeket. A Szulejmán kicsit más eset, mert az nem pár rész után áll le, hiszen egész nyáron új epizódokat adtunk, ráadásul hosszabbakat. A lényeg, hogy csak hat hétig kell nélkülöznie a nézőknek a sorozatainkat" – mondta el Kolosi Péter az Origo-nak.

Az érintett sorozatok közé tartozik a Taxi, a Dr. Csont, a Mentalista, A Helyszínelők és az említett török sorozat, a Szulejmán is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek