Starity

Max George megmentette egy kisfiú életét

2014. szeptember 28. 21:09   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Max Santa Monica-i pihenése közben mutatta meg, hogy énekesi tehetsége mellett hatalmas lélekjelenléttel is rendelkezik.

hirdetés
Max George megmentette egy kisfiú életét

A The Wanted egykori szívtiprója a kaliforniai Santa Monicában bizonyította, hogy mennyire jól úszik, és mekkora lélekjelenléttel bír, mikor is megmentette egy 10 év körüli kisfiú életét az óceánba fulladástól.

Az eset hétfő délután történt, mikor Max két barátja társaságában élvezte pihenőnapját a tengerparton. Az E! News forrása szerint Maxék úgy 100 méterre lehettek a parttól, mikor meglátták a fuldokló fiút. Max azonnal reagált a látottakra és a fiú megmentésére sietett, majd biztonságban a partra úszott vele, miközben végig a víz felett tartotta az ijedt gyereket. A parton végül az úszómester átvette a fiú felügyeletét.

Ezzel az akcióval a 26 éves manchesteri énekes csatlakozott azon hírességek (pl. Tom Cruise, Zoe Saldana vagy Ryan Gosling) sorához, akik bebizonyították, hogy helyt tudnak állni olyan helyzetekben is, amikor azonnali cselekvésre van szükség.

Max egyébként Twitter-oldalán szeptember 23-ai bejegyzésében utalt is a történtekre: „A hullámok Santa Monicában néha hátborzongatóak.” Ezzel egy időben az Arlinton Westről is feltöltött egy képet, melyhez az „érzelmekkel teli volt a tegnapi nap a parton #SantaMonica” gondolatot fűzte.

Az Arlingon West egy ideiglenesen létrehozott emlékmű Santa Monica tengerpartján, ahol minden, az iraki háborúban elesett amerikai katona emlékére elhelyeznek egy keresztet vasárnap hajnaltól egészen napnyugtáig. A felállított keresztek száma pedig most már vasárnaponta meghaladja a 4000-et.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek