Starity

Szakított Jordin Sparks és Jason Derülo

2014. szeptember 26. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A People magazin tudosításából kiderült, hogy Jordin Sparks és Jason Derülo 3 év után a kapcsolatuk befejezése mellett döntöttek.

hirdetés
Szakított Jordin Sparks és Jason Derülo

Az MTV Video Music Awardson még úgy tűnt, hogy minden rendben van a két fiatal szerelmes között, hiszen mosolyogva, kézen fogva sétáltak a vörös szőnyegen; az interjúk során pedig jövőbeli terveikről beszéltek.

Nemrég azonban Jason Jordin nélkül bulizott Ashton Kutcher, Jamie Foxx, Robin Thicke és Diddy társaságában, valamint 25. születésnapját is az énekes-színésznő nélkül ünnepelte. Ez már magában azt sugallta, hogy bizony valami nincs rendben a két fiatal énekes között, s erre már csak egy lapát volt a Jordin Twitter-oldalán olvasható üzenet: „A foci az egyetlen dolog, ami megmoslyogtat ma. Semmi máshoz nincs kedvem, csak feküdni és elfelejteni mindent” – írta Jordin, illetve egy másik tweetben megjegyezte, hogy megírta élete legszomorúbb dalát. Az is kiderült, hogy Jordin most ontja magából az újabb dalokat, és folyton stúdióban van, ami azt is jelentheti, hogy sutba vágja a már kész, boldog és szerelmes dalokkal teli albumát, és hamarosan egy, a Battlefieldhez hasonló korong fog megjelenni.

A pletykák után maga Jason erősítette meg, hogy nemrégiben szakítottak, majd hozzátette, hogy „minden rendben, s ettől függetlenül nem mérgesedett el a viszony”.

Jason és Jordin 2011 nyarán jöttek össze, majd 2012 januárjában vállalták fel kapcsolatukat, és időről időre úgy tűnt, szerelmük egyre erősebb. Jason Marry Me címmel dalt is írt az énekesnőnek, mely arról szól, milyen lesz majd, illetve lett volna, ha letérdel és megkéri a kezét, ám több mint három év után a kapcsolatuk zátonyra futott, és ma már külön utakon folytatják életüket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek