Starity

Vasárnap indul a Bumm!

2014. szeptember 27. 20:08   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2 idén őszre sok újdonságot ígért a nézőknek. Nemrég startolt a nagy sikerű Sztárban sztár második évada, most pedig egy vadonatúj műsorral jelentkeznek, amely a Bumm! - A bomba show nevet kapta.

hirdetés
Vasárnap indul a Bumm!
Fotó: TV2

A Sztárban sztár után most itt a következő show: holnap este láthatják a nézők a Bumm! premierjét. A műsor házigazdái Liptai Claudia és Kasza Tibi lesznek.

A Bumm – A bomba show tulajdonképpen egy vetélkedő, melyben a játékosok megmutathatják tudásukat, hiszen szellemi próbatételek, videojátékok és akciófilmek ötvözésével szórakoztatják majd a nézőket.

Kasza Tibi szerint a Bumm! lesz karrierjének csúcspontja, mindig is vágyott arra, hogy egy ilyen műsort vezethessen, Facebook-oldalán is többször hangoztatta már, hogy hamarosan premier lesz. Liptai Claudia sem hagyhatta szó nélkül azt, hogy a TV2-n egész este látható lesz: „Vasárnap egész estét betöltő program leszek...” – büszkélkedett a legnépszerűbb közösségi portálon.

Az új show premierjét vasárnap este 21:40-től láthatják majd a TV2 nézői a Sztárban sztár után, majd pedig nyomon követhetik az eseményeket minden hétköznap a Jóban Rosszban után 20:10-kor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek