Starity

Ma veszi kezdetét a Castle hetedik évada!

2014. szeptember 29. 08:08   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 29-én új részekkel jelentkezik az ABC csatorna népszerű sorozata, melyben továbbra is nyomon követhetjük az NYPD legkülönösebb bűntényeit!

hirdetés
Ma veszi kezdetét a Castle hetedik évada!

A 6. évad utolsó részében végre eljött a rajongók által már régóta várt pillanat: Caste és Kate esküvője. A műsor producerei azonban -ahogyan azt az évadzáró utolsó jelenetében láthattuk- nem adták meg a boldog végkifejletet a nyári szünet előtt, hiszen Castle-t támadás érte, s a helyszínre érve Kate a lángoló autó látványával szembesült.

Ehhez kapcsolódóan készítették el a 7. évad első poszterét is, mely nem sok jóval kecsegtet, hiszen Kate szemében szomorúság és elkeseredés csillog. A Castle felirat felett pedig a „Míg a halál el nem választ” mondat olvasható.

VIGYÁZAT, SPOILER!!!

A legújabb előzetesben újra felidézik a készítők az évadzáró rész tragikus végét, de a későbbiekben hallhatjuk, ahogy Kate – miután eloltották a lángoló autót – rájön, hogy Castle nem volt a kocsiban. És ezzel kezdetét veszi a hajsza Castle balesetének okozója és elrablója után... Vajon ki állhat mindemögött?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek