Starity

Klippremier: Three Days Grace - I Am Machine

2014. szeptember 29. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány órával ezelőtt debütált az immár új felállású Three Days Grace legújabb szerzeménye, az I Am Machine.

hirdetés
Klippremier: Three Days Grace - I Am Machine
Fotó: Facebook/Three Days Grace

Hosszas várakozás után végre megérkezett a Three Days Grace jövő év elejére várható legújabb stúdióalbumának második előfutára, az I Am Machine. A srácok márciusban jelentették be Adam Gontier frontember távozását, majd ezzel együtt azt is, hogy a korábbi énekes helyét Brad Walst gitáros öccse, a My Darkest Daysből is ismert Matt Waslt veszi át.

Az új felállású csapat első szerzeménye, a Painkiller április 1-jén debütált, ám a fogadtatás igencsak vegyes volt, ugyanis Matt kiléte megosztotta a rajongókat annak ellenére, hogy ő csupán az Adam által hátrahagyott űrt pótolta a zenekar élén.

A csapat tagjainak azóta volt ideje összeszokni, hiszen nem sokkal Matt csatlakozását követően turnéra indult a kanadai négyes és még az október is az úton éri őket, hogy aztán visszatérhessenek a stúdióba befejezni a legújabb Three Days Grace-stúdióalbumot, melynek megjelenése 2015 márciusára datálható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek