Starity

Dalpremier: Fergie – L.A. Love (La La)

2014. szeptember 30. 17:05   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Black Eyed Peas énekesnője hivatalosan is visszatért! Tegnap debütált második szóló albumának előfutára, az L.A. Love (La La).

hirdetés
Dalpremier: Fergie – L.A. Love (La La)

Fergie ahogy megígérte rajongóinak, szeptember 29-én tette közzé legújabb dalát, mely második szóló albumán kap helyet. Az L.A. Love (La La) címet viselő dalt, már az idei iHeartRadio zenei fesztiválon is beharangozták, ahol az énekesnő táncra perdülve dala hallatán lépett színpadra.

A Chelsea Lately showból már megtudhattuk, hogy Fergie új albuma 2015-ben érkezik, majd azt is szóvá tette, hogy hamarosan első kislemeze is debütálni fog. A dátumot végül az iHeartRadio fesztiválján tudhatták meg a rajongók.

A dal szövege több európai város nevét is magában foglalja, ilyen például Stockholm, London és Amsterdam, valamint több ország, mint Svájc, Spanyolország és Németország is felfedezhető a sorok között, és persze a címet viselő angyalok városa, Los Angeles is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek