Starity

Dalpremier: Lorde - Yellow Flicker Beat

2014. október 01. 13:01   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent a fiatal énekesnő legújabb dala, melyet ezúttal Az éhezők viadala új részéhez készített.

hirdetés
Dalpremier: Lorde - Yellow Flicker Beat

A Billboard által legsikeresebb 21 év alatti előadónak nyilvánított Lorde egy ideje nem hallat magáról, hiszen megállás nélkül koncertezik. Azonban most újra bedobja magát a zeneiparba, csakhogy nem egy új album van láthatáron, mindössze egy betétdallal lepte meg rajongóit.

A 17 éves énekesnő a tavaly hatalmas sikereknek örvendő Az éhezők viadala: Futótűz című filmhez készítette első betétdalát az Everybody Wants to Rule the World-öt, idén pedig a filmsorozat folytatásához, A kiválasztott első részéhez adta nevét. A Yellow Flicker Beat szeptember 29-én látta meg először a napvilágot és hamar belopta magát a rajongók szívébe.

„Ez volt az első ötletem egy olyan filmzenéhez, ami nektek is tetszene. Próbáltam Katniss fejébe látni, mikor megírtam a dalt” – írta a Royals énekesnője Tumblr-oldalán, miután debütáló albuma egyéves évfordulójának alkalmából megköszönte rajongóinak a támogatást.

Lorde mindeközben szorgosan dolgozik következő stúdióalbumán is, melynek megjelenéséről egyelőre semmit nem árult el. Az éhezők viadala rajongóinak pedig már nem kell sokat várni, hiszen A kiválasztott első része november 20-án hozzánk is megérkezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek