Starity

Amiről lemaradhattál: ez történt a rockvilágban

2014. október 01. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kíváncsi vagy, mely zenekarok készítették el legújabb kisfilmjüket, melyik csapat készít új albumot jövőre és melyik legendás formáció indul turnéra hónapokon belül? Katt!

hirdetés
Amiről lemaradhattál: ez történt a rockvilágban

Megkezdte új albumának munkálatait az All Time Low

Szeptember 30-án adta hírül a világnak a sajtó, miszerint az All Time Low nemrégiben megkezdte új albumának munkálatait John Feldman producer közreműködésével, aki korábban olyan együttesek mellett segédkezett, mint a Black Veil Brides, a Panic! At The Disco vagy a 5 Seconds Of Summer.

Az Alex Gaskarth-vezette csapat két héttel korábban hozta nyilvánosságra, miszerint a Blink-182-val karöltve segédkeznek majd a legújbb Simple Plan-lemezen.

*

Különleges figurát készített Chester Benningtonnak egy rajongója

A Twitteren tette közzé a Linkin Park rajongója azt a saját készítésű figurát, melyet a zenekar frontemberéről készített. A körülbelül 40 centiméteres babán nem csak az énekes vonásait és frizuráját elevenítette fel a hölgy, hanem Chester híres tetoválásait is megrajzolta nem kevés munka árán – méghozzá igen élethűen.

*

Sivatagban forgatott a Papa Roach

Az egy hónappal ezelőtt hazánkban is megfordult kaliforniai négyes a közösségi oldalakon hozta nyilvánosságra, miszerint a sivatagban forgatták legújabb kisfilmjüket a Face Everything And Rise című dalhoz, mely kisfilm rendezője a csapat frontembere, Jacoby Shaddix volt. A srácok azt is elárulták, hogy a különleges panoráma mellett meseszép luxusjárgányokban is gyönyörködhetünk majd a Dodge jóvoltából.

*

2015-ben stúdióba vonul a Black Sabbath

Ozzy Osbourne nemrégiben bejelentette, hogy 2015-ben stúdióba vonul a Black Sabbath, hogy még egy utolsó lemezt rögzítsen, utána pedig vége a történetnek. Ugyan a csapat július 4-ei londoni koncertje után megindultak a találgatások, hogy talán ez volt az utolsó BS-fellépés, a legendás frontember megcáfolta ezt a Metal Hammernek adott interjújában.

„Az egész Sabbath általi tapasztalat nagyon klassz volt mostanában. Barátságokat kötöttünk, nem csesztünk el semmit, mind tudtuk, hogy még van, amit meg kell tennünk és meg is tettük mindezt. Nagyon szórakoztató volt. Szóval csinálunk még egy utolsó albumot és egy végső turnét” – nyilatkozta Ozzy nemrégiben, mintegy megerősítve a visszavonulását.

*

Nem szeretné elhagyni Oroszországot a Three Days Grace

Nemrégiben érkezett Oroszországba a Three Days Grace, hogy az ottani rajongókat lepje meg fantasztikus előadásával, ám a srácok legszívesebben haza sem mennének, annyira jól érzik magukat.

„Szomorú leszek, amikor el kell hagynunk Oroszországot” – írta a Facebookon Barry Stock gitáros a Facebookon egy kép kíséretében, melyen a csapat tagjai mellett barátaik láthatóak. A srácok október 7-én érnek turnéjuk végére és térnek haza Kanadába, hogy befejezzék legújabb albumuk munkálatait.

*

Turnéra indul a Guns N' Roses

Dj Ashba gitáros nemrégiben a Legendary Rock riporterének árulta el, miszerint amellett, hogy a zenekar turnéra indul, valószínűleg stúdióba is vonulnak majd egy újabb nagylemez felvételeinek reményében, ugyanis elmondása szerint Axl Rose frontember két nagylemezre való nótával áll készen.

„Tervezzük, hogy tartunk egy kis fellépéssorozattal megtöltött szünetet jövőre. Fókuszba kerül az, hogy stúdióba vonulunk és megtesszük azt, amit a Guns N' Roses szempontjából legjobbnak érzünk.”

*

A Heart Of Fire-höz forgatott kisfilmet a Black Veil Brides

Szeptember elején szivárgott ki a Black Veil Brides hamarosan megjelenő nagylemezéről a Heart Of Fire című szerzemény, így talán nem is csoda, hogy épp ezt a nótát választotta az Andy Biersack-vezette ötös legújabb videoklipjéhez. A népszerű énekes szeptember 28-án tette közhírré, miszerint az anyag már dobozban van és hamarosan megjelenésre kerül majd, ám a pontos dátumot nem árulta el, hogy mikorra is várhatjuk a remekművet.

*

Juliet Simms szerelmesebb, mint valaha!

A The Voice-ban feltűnt Juliet Simms hamarosan megjelenő albumának rögzítése mellett végre kiélvezheti azt, hogy kicsitvel több időt tölthet kedvesével, Andy Biersackkal. Míg a Black Veil Brides befejezte új albumát és már a megjelenést követő fellépéssorozatra készül, addig Juliet gőzerőkkel dolgozik az All Or Nothing címre keresztelt kislemezén, mely a PledgeMusic szárnyai alatt jelenik meg a közeljövőben.

„Andy, a szemeid olyanok, akár a földcsuszamlás. A hideg kezeim, melyeket úgy szeretsz megérintenek. A szívem szárnyalni kezd és csapkod, és képtelen vagyok megállni, hogy felnézzek rád” - csiripelte az énekesnő egy kép kíséretében.


Fotó: Instagram/Juliet Simms

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek