Starity

Cristiano Ronaldo megsérült

2010. szeptember 07. 20:08   |   Szerző: nedvedjuve

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A portugál válogatott sztárja, Cristiano Ronaldo megsérült a legutóbbi, Ciprus elleni, döntetlennel (4–4) végződő mérkőzésen.

hirdetés
Cristiano Ronaldo megsérült

Az Euro 2012-selejtezőkön sokasodnak a portugálok problémái. Jelenleg a 3. helyen állnak most,  mivel döntetlent játszottak a Ciprusi 11-gyel.

A szövetségi kapitány, Carlos Queiroz gondjai sokasodnak. Simão Sabrosa bejelentette a nemzetközi csapatból való visszavonulását. Ezzel a gondok nem szűntek meg, sőt! Cristiano Ronaldo bokasérülést szenvedett játék közben. A saját egyesület, a Real Madrid, és persze a nemzetközi csapat menedzsere, Carlos Queiroz felfüggesztette a játékát, és mihamarabbi orvosi vizsgálatoknak vetik alá, amely 2 hónapos beavatkozást jelent a portugál szépfiúnak. A szurkolók szerint a luzitánoknak ez a sérülés akár „hasznos” is lehet, hisz többen is bizonyíthatnak a kiesők helyén. CR mégsem pótolhatatlan?
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek