Starity

Dalpremier: One Direction - Steal My Girl

2014. október 01. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múltkori albumon a 80-as évek világa tombolt hangzás terén, azonban a banda most rockosabb hangzást céloz meg. Vajon a rajongóknak tetszik a változás?

hirdetés
Dalpremier: One Direction - Steal My Girl

Szeptember 29-én megjelent a banda legújabb kislemeze, a Steal My Girl a novemberben érkező negyedik stúdióalbumról, a Fourról. A Billboardnak már volt szerencséje hallani a készülő művet és megerősítették, hogy a fiúk levetkőzték a brit pop hangzást, és rockosabb vonallal próbálkoztak meg, ami meglepően jól működik.

„Szerintem zeneileg és emberileg is fejlődtünk, felnőttünk. Ez egy természetes folyamat – kezdte Zayn Malik. – Szerettük volna ebben az albumban jobban kivenni a részünket, és a legtöbb dalt magunk írtuk, komponáltuk. Az imázsunk annyiban változott, hogy növesztettünk egy kis szőrt, reméljük a rajongóink nem bánják.”

„Ha ki akarod hagyni a Steal My Girlt, rendben van, de akkor elengeded a füled mellett az év egyik legjobban hangzó dalát” - írta a Billboard a kritikájában.

A banda karrierje a változások ellenére is töretlen: a még meg sem jelent albumuk jelenleg 72 országban áll az iTunes első helyén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek