Starity

Nicki Minaj lesz az idei EMA házigazdája

2014. október 07. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tavalyi év csalódásából tanulva, az MTV idén ismételten egy hölgyet fog megbízni a házagazdai feladattal, aki nem más, mint Nicki Minaj.

hirdetés
Nicki Minaj lesz az idei EMA házigazdája

Az MTV díjátadói időtlen idők óta híresek a polgárpukkasztásról, és ez alól az EMA sem kivétel. Tavaly Redfoo nagy csalódás volt a nézők számára, hiszen a nagyközönség inkább azt mondta, hogy unalmas volt, mintsem szórakoztató.

Így idén az MTV producerei tanultak a hibáikból, és ismételten visszatértek ahhoz a jó szokásukhoz, hogy nő vezesse az MTV Europe Music Awardsot (emlékezzünk csak vissza Katy Perryre, vagy Selena Gomezre) és úgy döntöttek, hogy idén a méltán elismert rapper, Nicki Minaj lesz a háziasszony.

A show november 9-én lesz a Glasgow-i Hydro arénában, és az már önmagában izgalmassá teszi az estét, hogy Nicki nem csak háziasszony és fellépő lesz, de még díjra is esélyes.

Nagyon izgatott vagyok az EMA miatt, ráadásul duplán, mivel nem csak fellépő leszek, hanem azzal is engem tiszteltek meg, hogy a show műsorvezetője lehessek.

A világ leghíresebb hátsójával rendelkező rappert idén 4 kategóriában is jelölték, de díjra esélyes még például Taylor Swift, Justin Bieber, Martin Garrix vagy Ariana Grande is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek