Starity

Bizarr kisfilmmel jelentkezett a Maroon 5

2014. október 01. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vér, meztelenkedés, szex-jelenetek és Behati Prinsloo: megjelent az Animals klipje.

hirdetés
Bizarr kisfilmmel jelentkezett a Maroon 5

2014. szeptember 29-én debütált a Maroon5 legújabb kislemezéhez készült klip. A videóra a rajongók már nagyon kíváncsiak voltak, és nem csak azért, mivel a dal fantasztikus, hanem azért mivel a női főszereplője a frontember Adam Levine gyönyörű VS angyal felesége, Behati Prinsloo.

A videót egyébként Saumel Bayer rendezte – akinek nevéhez köthető például Justin Timberlake What Goes Aroundjához készült klipje. A videóban Adam őrült zaklatóként követi Behatit, aki mit sem sejt az egészről. Mindezek mellett a Adam felakasztott disznók között ugrál, valamint a legutolsó szexjelenetnél, Behatit és Adamat „vérrel” locsolják be.

A videóról már korábban sejthették a rajongók, hogy elég véres lesz, ugyanis a világ egyik kedvenc sztárpárjának mindkét tagja megosztott, egy közös képet az Instagramon, amiből már sejthető volt, hogy ez a klip a Misery teljes ellentéte lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek