Starity

Hajdú Péter kés alá feküdt

2014. október 01. 21:09   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem halaszthatta tovább a térdműtétjét Hajdú Péter, a Frizbi műsorvezetője, így tegnap befeküdt a kórházba. A beavatkozást Béres Alexandra édesapja végezte.

hirdetés
Hajdú Péter kés alá feküdt

Hajdú Péter két szalagszakadáson volt túl, ezért nem halszthatta tovább a műtétet, tegnap délelőtt kés alá feküdt. A műsorvezető nagyon fél a kórházi dolgoktól, így csak az tudta őt meggyőzni a műtét fontosságáról, mikor az orvosa közölte vele, hogy vagy megoperálja, vagy soha többet nem síelhet vagy focizhat gyermekeivel, Dávidkával és Noncsival.

„A beavatkozás szerencsére jól sikerült. Az orvos utasítására ma ki sem kelhetett az ágyból, és pár napig még bent kell maradnia. Örülök, hogy túl van rajta, és remélem, szépen meggyógyul a lába, jól tudja majd használni”nyilatkozta a Borsnak Hajdú felesége, aki egész végig férje mellett volt. A kétgyermekes anyuka azt is elárulta, hogy a fitnesslady, Béres Alexandra édesapja operálta Hajdút, aki egyébként évek óta kezeli őt.

A műsorvezető térdpanaszai azért is jelentettek neki nagy gondot, mert imádja a sportokat. Négy éves kisfiával rendszeres karateedzéseken vesznek részt, minden évben elmennek a családdal síelni, és amikor csak teheti, úszni jár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek