Starity

Ma este érkezik a Vámpírnaplók új évada

2014. október 02. 19:07   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amerikában ma este kerül bemutatásra a Vámpírnaplók új évada, de nézzük, vajon mi is vár a szereplőkre és milyen irányba terelődik az életük a barátaik elvesztése után.

hirdetés
Ma este érkezik a Vámpírnaplók új évada

A szereplők szinte egytől-egyig új élet előtt állnak és ki kell találniuk, mit kezdenek ezzel Bonnie és Damon nélkül, vagy éppen azt, hogy hogyan illeszkednek vissza az élők közé a hosszú halál után.

A Matthew Davis által megformált Alaric visszatér, vámpírként próbálja élni az életét és az egyetemen kap tanári állást, ám Elena nem tudja teljesen jól kezelni a jelenlétét. A színész állandó szereplőként lesz jelen a következő évadban, hiszen nem szeretett volna csak egy vendégszerepben díszelegni.

Stefan élete teljesen felborul. Paul Wesley karaktere hiányolja testvérét és bűntudatot érez. Egy teljesen más, önpusztító életvitelbe kezd bele. Maga mögött hagy mindent, ami eddig fontos volt neki, és szó nélkül távozik Mystic Fallsból. Caroline nem tudja, hol van a barátja, aki iránt talán még többet is érez, mint kellene és mindenáron meg akarja találni. A lány elveszettnek érzi magát és mindent megtenne azért, hogy újra boldognak lássa barátait – mindegyiket.

Tyler élete teljesen új fordulatot vesz. A fiú elveszíti hibrid énjét és újra emberként, vérfarkas génekkel tér vissza az élők sorába. Ismét az első évadból megismert agresszívabb Tyler lesz jelen, aki mindenkivel kötekszik.

A Steven R. McQueen által megformált Jeremy sem küzd meg egykönnyen a gyásszal és a veszteséggel. Számára Bonnie elvesztése mindennek az elvesztését jelentette. Nem törődik semmivel, nem csinál semmit, csak az önpusztításnak él ő is. Matt, aki a városvédő csapat tagja is lesz, próbálja őt visszarántani az életbe, de nem sok sikerrel.

Elena összeomlik. Bonnie és Damon elvesztése megviseli, de mindenkinek tagadja ezt. Caroline próbál segíteni neki, aki felfigyel arra is, hogy Damon elvesztését Nina Dobrev karaktere úgy kezeli, mintha semmi sem történt volna, hiszen a mágia segítségével láthatja szerelmét.

Damon és Bonnie hollétéről csak a ma este induló új, hatodik évad adhat több információt, de hetek kérdése és minden kiderül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek