Starity

Sebastián Rulli nem titkolózik tovább

2014. október 07. 20:08   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az argentin származású színész, Sebastián Rulli beismerte, hogy ismét szerelembe esett.

hirdetés
Sebastián Rulli nem titkolózik tovább

Sebastián Rulli néhány napja egy televizíós műsorban mondta el, hogy a továbbiakban nem kívánja elrejteni szerelmét, és beismeri, hogy egy párt alkot a francia származású színésznővel, Angelique Boyerrel.

Mindenki azt mondja, hogy ez már több, mint világos. Az idő tökéletes, a dolgokat meg kell tenni. Így van, igaz! Együtt vagyunk – mondta Sebastián egy mexikói televizíós műsorban.

Sebastián és Angelique még 2010-ben ismerkedett meg egymással, mikor megkapták a Teresa című telenovella főszerepeit. Ekkor még csak barátok voltak, szerelmi viszony azonban csak idén, a Lo que la Vida me Robó (Szerelem zálogban) forgatásai alatt szövődött közöttük.

Azt hiszem a rajongóink már korábban is erről ábrándoztak. De csak most jött el ez az idő. Bár lehetnénk diszkrétek, de úgy gondolom, ha szeretsz valakit, azt nem lehet csendben tenni– nyilatkozta az argentin származású színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek