Starity

Jacoby Shaddix hajléktalanokon segít!

2014. október 03. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Papa Roach frontemberéhez, Jacoby Shaddixhez mindig is közel állt a jótékonykodás. Míg legutóbb az Ice Bucket Challenge alkalmával támogatta az arra rászorulókat, addig legutóbb a hajléktalanok ügyét karolta fel.

hirdetés
Jacoby Shaddix hajléktalanokon segít!

Október 1-jén hívta fel a figyelmet a Papa Roach éléről ismert Jacoby Shaddix arra, hogy aki teheti segítse azokat, akik az utcán töltik az éjszakákat. A kezdeményezés szívügyévé vált a rockernek, aki szolidaritása jeléül az utcán töltötte az éjszakát adományokat gyűjtve a sacramentói otthontalanok számára.

„Gyerekként el kellett költöznöm egy hajléktalannal való összetűzés miatt, aki csorbát ejtett a mentális és egészségügyi állapotomon. A hajléktalanságot visszaszorító programok száma az egekbe szökött Amerikában, ugyanakkor az otthontalanok többsége immár veteránnak számít.

Ezen emberek segítése közel áll a szívemhez. Ma este csatlakozom a barátomhoz, Rick Cole lelkészhez, hogy céltudatosan pénzt gyűjtsünk az utcán. Ez az utolsó éjszakám, mielőtt elhagyom a várost és turnéra indulok, de ezt meg kell tennem! Elköteleztem magam amellett, hogy addig maradok az utcán, amíg 100.000 dollárt össze nem gyűjtünk, ezzel előremozdítva a téli menedékhelyek számát Sacramentóban. Az összegyűjtött adományt arra ruházzuk be, hogy meleg éjszakákat biztosítsunk az utcákon élő emberek számára, hogy elvihessük őket szentélyekbe, zsinagógákba és más egyéb lelki menedékhelyekre, miközben nem lesznek éhesek és közösségre találhatnak és kapcsolatba léphetnek azon forrásokkal, akik kisegítették őket ebben a helyzetben.

Mindannyian elérhetjük a változást! Ez a ti pillanatotok. Tizenegy dollár biztosít egyetlen meleg éjszakát. Az utcákon töltöm az éjszakát arra kérve mindenkit, hogy adományozzon. Nem számít, hogy mennyire kicsit és mekkora összegegűt. Érjük el a változást! A célom 2500 dollár... Érjük el ezt... Ezek azok a pillanatok, amelyekért a Face Everything And Rise-ot választottam! Imádlak titeket!” – csiripelte a zenész a közösségi oldalakon keresztül. Jacoby nemrég egy videót is feltöltött, melyben köszönetet mond és elárulja, hogy a kitűzött összeget hamar elérték.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek