Starity

Letartóztatták Amanda Bynest!

2014. október 04. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly novemberben hagyta el a rehabilitációs klinikát a Nickelodeon egykori sztárja és úgy tűnt, sikerült új életet kezdenie, de a jelek szerint Amanda ismét visszaesett.

hirdetés
Letartóztatták Amanda Bynest!

A tavalyi év legnagyobb botrányainak élén foglalt helyet Amanda Bynes ámokfutása, melyet családja és a felette ítélkező bíróság állított meg, miután a színésznőt rehabilitációra ítélték. Amanda sikeresen végigcsinálta az elvonókúrát és egy divatiskola tanfolyamára is beiratkozott, nyáron pedig azt fontolgatta, hogy kiköltözik családja házából és megszerzi a diplomát, ám úgy tűnik, hogy mindez füstbement terv, ugyanis a sztár ismét letért a helyes útról és szeptember 28-án ismételten letartóztatták.

Amandát az ominózus napon hajnali fél négykor állították meg a rendő őrei Los Angelesben, azonban a színésznő nem ment át a józansági teszten, így őrizetbe vették és felszólították, hogy mondja el, milyen tudatmódosító hatása alatt áll. Bynest végül 15.000 dolláros (kb. 3.450.000 forint) óvadék ellenében szabadlábra helyezték, majd visszautazott New Yorkba, ahol szemfüles lesifotósok megörökítették, amint egymáshoz össze nem illő, slampos ruházatban, sebtapasszal az arcán dohányzik és telefonál láthatóan másnaposan.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek