Starity

10 előadó, aki idősebb, mint gondolnád

2014. október 05. 22:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem számít, hogy színpadi vagy vörös szőnyeges megjelenésről beszélünk, ezek a sztárok örökké közbeszéd témáját képezik, hiszen egyszerűen nem fog rajtuk az idő vaskereke!

hirdetés
10 előadó, aki idősebb, mint gondolnád

Dylan McDermott

Az American Horror Story sztárja hihetetlenül szexis még mindig, és ki gondolná a színészről, hogy már 52 éves? Mi biztosan nem!

Adam Lambert

Adam Lambert minden korosztályból gyűjtött maga köré rajongókat szerte a világon. Hazánkban mégis többségében tinédzserek őrülnek meg a zenészért, aki jövő év januárjában tölti be 33. életévét. Ránézésre sokan 24-nek mondanák, maximum.

Katy Perry

Katy Perry idén októberben tölti be 30. születésnapját, ennek ellenére baba arca és szép vonásai még mindig azt közvetítik, mintha most lépett volna be a 20-as éveibe. Erre az imázsra természetesen rátesz a Teenage Dream albuma is, ami éveken át volt meghatározó a zenei életben.

Pharrell Williams

A Happy énekese energikusságáról és fülbemászó dalairól híresült el 2014-ben, ennek ellenére már évek óta nagy tiszteletnek örvend a szakmában. Emellett ki mondaná meg, hogy Pharrell idén lett 41 éves?

Jennifer Lopez

Sokan mondják mostanában a közösségi oldalakon, ha Jennifer Lopez 45 éves, akkor én is 45 éves vagyok. Nem is olyan meglepő, hiszen a fitt énekesnőről elmondható, hogy jobb formában van, mint a mai tinédzserek nagy százaléka.

Robin Thicke

Nem kis botrányt váltott ki Robin Thicke 2013-ban, amikor az elmosódott vonalakról énekelt, és arról, hogy ő bizony nem ismeri a nemet. Volt olyan, aki ezt visszatetszőnek tartotta, hiszen egy 38 éves férfiról beszélünk – mégha nem is néz ki annyinak!

Jennifer Aniston

Év elején töltötte be Aniston a 45. születésnapját, és még mindig remekül, és nagyon fiatalosan néz ki, mind a filmjeiben, mind a hétköznapokon. Egy biztos, Jentől csak tanulni lehet!

Gwen Stefani

Rocksztárból édesanya lett, majd újraélesztette a No Doubt zenekart a hamvaiből, ráadásul, már 44 éves. A szőke szexikon pedig jobban néz ki, mint valaha!

Sandra Bullock

Néhányan mondják, az élet nem fair. Ez igaz akkor, ha tudod, hogy Sandra Bullock 49 éves, és még mindig úgy néz ki, mint a Beépített szépségben nyújtott sikeres alakításában.

Gabrielle Union

Rá kell nézni a gyönyörű színésznőre, és egészen biztosan senki nem mondaná meg, hogy idén lesz 42 éves. Sőt, akár ismét beállhatna a Bring It On című mozifilm tini cheerleader vezetőjének!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek