Starity

Gaby Espino mindenért hálás

2014. október 08. 16:04   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gaby Espino egy interjúban mesélt arról, hogy mennyire hálás az Istennek és az életnek, azért ami vele történik.

hirdetés
Gaby Espino mindenért hálás

Gaby Espino augusztus végén jelentette be, hogy békésen véget ért közte és Jencarlos Canela között a szerelem, majd egy hosszú utazásra indult, amiről egész életében álmodott. Így most először meglátogatta Európát, melyet végig fotózott, és azonnal posztolta rajongóinak, hogy épp merre jár.

Nagyon örültem ennek az útnak. A barátnőmmel bejártuk Spanyolországot, Franciaországot és Olaszországot is. Még mindig nagyon izgatott vagyok emiatt– kezdte mesélni a spanyol People magazinnak.


A spanyolországi Toledo látogatása alatt is posztolt a színésznő

A 36 éves modell-színésznő elmondása szerint ez az utazás teljesen feltöltötte energiával. „Ebben az évben én vezettem a Buscando tu ritmo valóságshow-t valamint a Premios Tu Mundo díjátadót, és jövőre visszatérek a telenovellákhoz. Az év hátralevő részében pedig pihenek, a gyerekeimmel leszek és utazgatni fogok. Így újult erővel már alá is írtam három novella-szerződést a Telemundónál – nyilatkozta a venezuelai szépség.

Mikor az amerikai-spanyol magazin a magánéletéről faggatta csak a gyerekeiről mesélt: „Nikolas már két és fél éves. Hogy repül az idő! Oriana pedig már hat éves. Ő idén kezdett iskolába járni, és ez még nekem is új dolgokat tanít. Ez nekem hatalmas öröm. Imádom őket. Nikolas odáig van a nővéréért, ahogy Oriana is a kistestvéréért. Folyamatosan dédelgeti és óvja mindentől. Ezért nagyon hálás vagyok mindenért. Egy nő nem is lehetne hálásabb. Hálás vagyok mindenért, ami nekem megadatott. Nem tudok panaszkodni. Van egy szép életem, egy szép családom, szép gyerekeim. Az igazság az, hogy áldottnak érzem magam – mesélte a tehetséges színésznő, aki október 16-án még a Mujeres poderosas (Erős Nők) rendezvényen is részt vesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek