Starity

A Deadpool-film az X-Men-univerzum része lesz

2014. október 06. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Deadpool-film az X-Men történetéhez fog kapcsolódni – jelentette be a producer.

hirdetés
A Deadpool-film az X-Men-univerzum része lesz

A 20th Century Fox kezei közt készülő Deadpool-film az X-Men-filmek történetéhez fog kapcsolódni, árulta el tegnap az író-producer Simon Kinberg.

Jelenleg is dolgoznak a 2016-ban érkező Apokalipszis forgatókönyvén, további X-Men-filmek is tervben vannak, így a stúdió azt szeretné, hogy a Deadpool-film kapcsolódjon ezek történetéhez, hiszen a képregényekben gyakran összefonódik az x-menek sorsa a nagyszájú zsoldoséval.

„Nyilvánvalóan az idővonalra is nagy figyelmet fordítunk, hogy minden értelmet nyerjen, hiszen ezek a filmek – ha nem is mind, nagyrészük – különböző időszakokban játszódnak, szóval ez mind kapcsolódni fog egymáshoz, és összeáll a kép a nézők számára” – árulta el Kinberg a Cinema Blendnek.

Az állandóan elhalasztott Deadpool-projektről idén szeptemberben árultak el részleteket, már biztos, hogy Ryan Reynolds alakítja a címszereplőt, és három hónappal az Apokalipszis előtt, 2016. február 19-én kerül mozikba PG-13 besorolással.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek