Starity

Nagyot kaszál a One Direction a 5SOS sikerével

2014. október 08. 10:10   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 5 Seconds Of Summer sokat köszönhet a brit banda tagjainak, a napokban megjelent információk szerint pedig a One Direction sem marad üres kézzel - a Billboard adatai szerint 50 százalékos részesedéssel rendelkezik az ausztrál zenekarban.

hirdetés
Nagyot kaszál a One Direction a 5SOS sikerével

Két éve kezdődött el az ausztrál banda, a 5 Second Of Summer sikere, feltörésük pedig zökkenőmentesen zajlott, ami nagy részben a brit fiúbanda, a One Direction tagjainak köszönhető.

A napokban megjelent Billboard zenei magazin írása szerint a One Direction tagjai sem jöttek ki üres kézzel a helyzetből, ugyanis a banda 50%-os részesedéssel rendelkezik az ausztrál zenekarban, ennek értelmében a becslések alapján a 1D-srácok fejenként körülbelül 6 millióval lettek gazdagabbak a 5SOS-nek köszönhetően.

„Ha már úgyis kell egy előzenekar, aki megnyitja a műsorukat a turné állomásain, akkor miért ne olyasvalakiket vigyenek, akikkel pénzügyileg is jól járnak?” – indokolta meg a döntést egy belsős forrás a Billboardnak.

Az ausztrál zenekar egyébként májusban saját turnéra indul, ami egy egészen szeptemberig tartó koncertsorozatot jelent, így a One Directionnek új zenekar után kell néznie, hogy pótolja a srácokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek