Starity

Klippremier: Ed Sheeran - Thinking Out Loud

2014. október 07. 19:07   |   Szerző: Genevieve

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ed Sheeran sorra ontja a slágereket X című albumáról, ami hatalmas sikernek örvend világszerte. A mai napon a rajongók nagy örömére megérkezett a Thinking Out Loudhoz forgatott klip is, melyben a népszerű énekes új oldalát ismerhetjük meg.

hirdetés
Klippremier: Ed Sheeran - Thinking Out Loud

Ed legutóbbi dala, amihez kisfilmet forgattak, a Don't volt, melyben ő maga csak néhány másodpercig volt látható, hiszen a videó története egy táncos útját mutatta be, viszont az új kisfilmben fordult a kocka: megismerhetjük Ed táncos oldalát is.

A legújabb klip, ami a Thinking Out Loudhoz készült, ma került fel az énekes hivatalos YouTube-csatornájára, de máris elnyerte a rajongók tetszését. Ed Facebook-oldalán csak ennyit írt a kisfilm megosztásakor megjegyzésként: „Megtanultam táncolni.”

A lassú, szerelmes dalhoz készült videó különlegessége az, hogy végig Ed és a szerelmét játszó lány láthatóak benne, ahogyan táncolnak. A táncpróbák tagadhatatlanul eredményesek voltak, a rajongók pedig rengeteg pozitív visszajelzést küldenek neki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek