Starity

Amanda Bynes rátámadt egy rajongójára

2014. október 08. 19:07   |   Szerző: Genevieve

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány nappal ezelőtt aggasztó képek járták be a világhálót Amanda Bynesról, aki az elvonókúra elvégzése után úgy tűnik, megint rossz útra tért. Felröppentek olyan hírek is miszerint egy 19 éves fiú jegyezte el őt, a héten pedig állítólag rátámadt az egyik rajongójára.

hirdetés
Amanda Bynes rátámadt egy rajongójára

Amanda hétfőn jelent meg a Gilded Lily nevű szórakozóhelyen, ahova több bennfentes szerint is egyedül érkezett meg. A szemtanúk szerint napszemüveget viselve táncolt egyedül, amíg néhányan el nem kezdték fotózni őt.

Először csak kiabált az őt fotózókra, majd betelt nála a pohár: rátámadott az egyik lányra, majd megkarmolta a nyakát és a kezét is. A történtek ellenére a megtámadott lány nem emel vádakat a színésznő ellen, elmondása szerint még mindig a rajongója.

Másnap Amanda vásárolni ment, az ott lévők szerint pedig órákig egy cipővel a lábán járkált az épületben és érthetetlenül motyogott. A sztárnak nemrég nagy tervei voltak, még a diplomaszerzést is fontolgatta, de a jelek szerint újra segítségre lesz szüksége.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek