Starity

Aniston 13 évvel fiatalabb férfival randizik

2010. szeptember 08. 01:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A RadarOnline értesülései szerint a 41 éves színésznő nemrég bepasizott. A szerencsés kiválasztott nem más, mint Harry Morton, akivel egy közös vacsorát is eltöltöttek kettesben.

hirdetés
 Aniston 13 évvel fiatalabb férfival randizik

Egy szemtanú elmondta a portálnak, hogy kettejük között szinte izzott a levegő, végigflörtölték a két és fél órás vacsorát, és egyre közelebb kerültek egymáshoz.

„Jennifer kissé idegesnek tűnt, amikor Morton kiment a mosdóba, kirúzsozta a száját, megigazította a haját; amikor beszélgettek mindenen nevetett” – mondta el részletesen a látottakat a szemtanú.

A randevú végén Morton udvariasan rendezte a számlát, bár nem együtt távoztak. A férfi dzsipjével hajtott el a kint várakozó fotósok elől, míg Jen a hátsó kijáraton hagyta el az éttermet.

A 28 éves Harry Morton – aki korábban Hayden Panettiere kedvese volt – alapítója és tulajdonosa a Pink Taco étteremláncnak, amely a mexikói ételekre specializálódott. 2008 februárjában pedig megvette a hollywoodi The Viper Room nevű nightklubot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek