Starity

Megszületett Harsányi Levente kislánya

2014. október 08. 18:06   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Harsányi Levente immár büszke apuka, ugyanis október másodikán látott napvilágot kislánya, Lilla Boglárka.

hirdetés
Megszületett Harsányi Levente kislánya
Fotó: MTVA/Gálos M. Samu

Harsányi Leventéék családjában mostanság hatalmas lehet az öröm, hiszen október másodikán érkezett meg a legújabb családtag. A pici születését a szülők direkt tartották titokban, és egészen idáig nem is árulták el.

Az újszülött kislány a Lilla Boglárka nevet kapta, 53 centivel és 3500 grammal jött a világra. „Új királynő érkezett – örvendezett az apuka.

„A kórházban ott voltam, de a szülőszobába nem mentem be. A kislányom császármetszéssel, negyedóra alatt jött a világra. Mészáros doktor – rácáfolva a nevére – fantasztikus munkát végzett – újságolta a Borsnak az énekes, aki nem győzi dicsérni gyermekét. Rettentően büszke vagyok. A kislányom gyönyörű hajas baba, hatalmas kék szemmel.

A műsorvezető családjában igazi szenzáció Lilla Boglárka születése, hiszen a Harsányi-vonalon az elmúlt kétszáz évben nem született lány. Leventének már van egy öt éves fia, Nándi, aki meg is látogatta húgát a kórházban.

A baba és a mama is jól vannak. Gratulálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek