Starity

Debütált a Carach Angren új dala

2014. október 13. 15:03   |   Szerző: Darkness

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A holland mesterhármas ezidáig három stúdióalbummal ajándékozta meg a világot, korábban pedig bejelentették, hogy ismételten stúdióba vonultak. Azóta el is készült az album, most pedig egy dalt is nyilvánosságra hoztak.

hirdetés
Debütált a Carach Angren új dala

A szimfonikus black metált játszó trió mindig is ismert volt különleges hangzatú zenéjükről és történetet elmesélő dalszövegeikről. Az első három albumuk osztatlan sikert aratott világszerte, így rajongóik örömére 2015 elején újabb lemezt dobnak piacra.

Korábban hivatalos Facebook-oldalukon keresztül közölték, hogy hét nap múlva valami nagy fog történni és, mint azt megtudtuk, a meglepetés egy új dal a közelgő korongról, melyet szintén a Facebookon árultak el.

Büszkén mutatjuk be a nyitó tracket a közelgő albumunkról. A Lambgoaton keresztül meghallgathatjátok. A dal, a There Is No Place Like Home felfedi az első nyomot a koromsötét történetből, ami végigvezet az albumon és ez biztosan nem a gyengeszívűeknek szól.

Sajnos egyelőre nem árultak el további részleteket a korongról, viszont abban biztosak lehetünk, hogy az új lemez méltó lesz elődeihez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek