Starity

Új testvérpár érkezik Csillagkútra

2014. október 09. 14:02   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jócskán tartogat meglepetéseket a Jóban Rosszban idén ősszel. Bár van, aki elköltözik Csillagkútról, nem maradnak izgalmak nélkül a TV2 sikersorozatának nézői, hiszen többek között egy új testvérpár költözik a kisvárosba.

hirdetés
Új testvérpár érkezik Csillagkútra
Fotó: TV2 Sajtószoba

Csillagkúton mindig történik valami. A Jóban Rosszban nézői sosem unatkoznak, de az idei ősz különösen sok újdonságot tartogat a nézőknek. Gesztesi Máté két év után távozik a TV2 sikersorozatából, és tanulmányaira koncentrál. Bár Szentesi Gábor elköltözik a kisvárosból, a Révész testvérpár érkezése felforgatja a csillagkúti fiatalok életét.

„Alig vártam, hogy a nyári leállás után újra forgassak a stábbal. Nagyon könnyen sikerült belerázódni a munkába. A legtöbbet Timon Barnával forgatok, gyorsan összebarátkoztunk, úgyhogy sok nevetéssel telik a munka” – mondta Kárpáti Rebeka.

A Borit alakító fiatal szépség nem egyedül érkezik Csillagkútra, hanem testvérével, akit Adányi Alex alakít majd.

„Igazán családias a hangulat, harmadik hete forgatok a stábbal és nagyon jól érzem magam” – árulta el Adányi Alex. – „Egy fotós srácot, Milánt alakítom, aki a húgával költözik Csillagkútra. Nincs jó viszonyban a szüleivel egy családi drámának köszönhetően, kicsit zárkózott típus, de nagyon ambiciózus és kitartó” – tette hozzá a Jóban Rosszban egyik legújabb szereplője.


Kárpáti Rebeka (fotó: TV2 sajtószoba)


Adányi Alex (fotó: TV2 sajtószoba)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek