Starity

Zácsik Szandra babát vár

2014. október 13. 17:05   |   Szerző: ildicii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szandra tavasszal hagyta abba az aktív sportot, hogy a magánéletére koncentráljon. Nyáron férjhez ment, majd 1 hónappal később teherbe esett.

hirdetés
Zácsik Szandra babát vár
Fotó: Facebook

Zácsik Szandra – vagy ahogy sokan ismerik: Szani – tavasszal nagy port kavart a visszavonulása bejelentésével. A hozzá közel állók azonban tudták mi az indok: Szani fontosabbnak tartja a családalapítást, így nyáron aztán férjhez ment szintén kézilabdázó párjához, Szöllősi Szabolcshoz.

Nem kellett sokat várni a család bővítésére sem, hiszen Szandra hamarosan teherbe esett, amit nemrég jelentett be.

Nagyon boldogok vagyunk, hogy kisbabánk lesz! A terhesség jelei már nagyon korán jelentkeztek rajtam, négyhetes lehetett a baba, amikor ultrahangon voltam, de mivel akkor még annyira pici volt, hogy nem is látszott, vérvétel után derült ki, hogy gyermeket várok – nyilatkozta a Blikknek az FTC egykori átlövője.

Férje, Szabolcs pont a névnapján tudta meg a hírt, amit eleinte el sem akart hinni: „Nagyon szeretem a gyerekeket és türelmetlenül várom már, hogy megszülessen a lányunk. Azt gondolom akkor fogjuk majd fel igazán, hogy szülők leszünk, amikor a kezünkben fogjuk. Biztosan olyan fantasztikus érzés lesz, amelyet semmivel sem lehet összehasonlítani.

Mivel Szandra már a 4-5. hónap környékén jár, biztosan tudják, hogy kislányuk lesz, akinek a Hanna nevet szánják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek