Starity

A legszebb countryénekesnők

2010. szeptember 08. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Country Weekly magazin szavazást indított, hogy megtudja, az olvasók melyik countryénekesnőt tartják a legszebbnek. A szavazás szeptember 22-éig tart.

hirdetés
A legszebb countryénekesnők

A Country Weekly magazin weboldalán szavazás indult. Az olvasók ugyanis megszavazhatják az általuk legszebbnek tartott countryénekenőket.

Szavazz te is!

A jelöltek listája magába foglalja a mai countryélet legnagyobb személyiségeit. Természetesen nem hiányozhatnak a régi nagy nevek, mint Shania Twain vagy Carrie Underwood. Taylor Swift is helyett kapott a jelöltek között. 

A voksodat te is leadhatod a Country Weekly magazin weboldalán Szeptember 22-éig, amikor is kiderül, hogy a sok csodálatos hölgy közül végül ki nyeri a „legszebb” címet. 

Jelöltek: Laura Bell Bundy, Terri Clark, Whitney Duncan, Sara Evans, Karen Fairchild, Faith Hill, Allison Krauss, Cheyenne Kimball, Wynonna Judd, Jewel, Crystal Hoyt, Julianne Hough, Miranda Lambert, Meghan Linsey, Patty Loveless, Loretta Lynn, Joey Martin, Martina McBride, Danielle Peck, Dolly Parton, Heidi Newfield, Jennifer Nettles, Jo Dee Messina, Reba McEntire, Kellie Pickler, Rachel Reinert, LeAnn Rimes, Kimberly Schlapman, Hillary Scott, Sunny Sweeney, Gretchen Wilson, Emily West, Carrie Underwood, Shania Twain, Tanya Tucker, Taylor Swift, Lee Ann Womack, Chely Wright és Trisha Yearwood.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek