Starity

Dalpremier: Marina and the Diamonds - Froot

2014. október 10. 19:07   |   Szerző: Genevieve

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Marina Lambrini Diamandis, ismertebb nevén Marina and the Diamonds már évek óta dalszerzőként és énekesnőként tevékenykedik, ma pedig több mint egy év várakozás után megérkezett a legújabb dala, a rajongók nagy örömére.

hirdetés
Dalpremier: Marina and the Diamonds - Froot

Marina Diamandisról az Elecra Heart-korszak lezárása óta nem sokat lehetett hallani, ám a közösségi oldalakon néha megörvendeztette rajongóit néhány friss képpel és hírekkel. Szeptember elején egyébként a gyönyörű énekesnő mérföldkőhöz érkezett, hiszen Facebook-oldalán több mint egymillió kedvelővel büszkélkedhet, aminek természetesen nagyon örült.

A kitartó várakozás a mai napon azonban véget ért, hiszen Marina megosztotta a nagyvilággal legfrissebb dalát, ami máris rengeteg pozitív visszajelzést kapott.

Igaz, az új szerzemény még csak ma látott napvilágot, de dalszövegét már tegnap is megtekinthette mindenki, valamint egy képpel és megörvendeztette a rajongókat az énekesnő, aki saját maga írta meg a Froot dalszövegét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek