Starity

Kétezer dollárt adományozott rajongójának Taylor Swift

2014. október 12. 22:10   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A T. S. monogram alatt adományozott kétezer dollárt az énekesnő rajongójának, hogy megmentse a hajléktalanságtól.

hirdetés
Kétezer dollárt adományozott rajongójának Taylor Swift

Korábban már hallani lehetett arról, hogy Taylor Swift 1989 Secret Listening Session cím alatt rajongókat hívott a házába, hogy egy hónappal korábban belehallgassanak az új albumába.

A több alkalommal megrendezett eseményre gondosan válogatta ki a rajongóit, október 9-én a The Graham Norton Show-ban például elárulta, hogy hónapokig figyelte a jelölteket a Twitteren, a Tumblrön és az Instagramon, mielőtt felvette volna velük a kapcsolatot. Így került Brandon is az énekesnő házába, ahol közös képet is készítettek, valamint órákig beszélgettek.

Brandont szülei kitagadták a családból és elzavarták otthonából, így a fiú pénz és mindenféle megélhetési támogatás nélkül egyedül maradt. Létrehozott egy weboldalt, ahol arra kérte az embereket, hogy támogassák egy kevés pénzzel, hogy új életet építhessen magának és mindent elölről kezdhessen.

Ekkor talált rá a Grammy-díjas énekesnő, majd a találkozásuk után két nappal T. S. monogram alatt 2000 dollár – ami több mint 480.000 Ft – adomány érkezett. Habár hivatalosan nem erősítették meg, hogy a pénzösszeg valóban az ő érdeme-e, Brandon mégis Taylornak köszönte meg a segítséget a Twitteren, miután elárulta, hogy órákig az egyetlen dolog, amit tenni tudott, az a sírás volt. Egy angyal vigyáz rám – tette hozzá később.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek