Starity

Ismét Taylor Swift az év nője

2014. október 11. 14:02   |   Szerző: Janie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnőt nevezték meg a 2014-es Billboard Év Nőjeként – Taylor az első előadó, akit kétszer is ez a megtiszteltetés ért.

hirdetés
Ismét Taylor Swift az év nője

„Mint az egyik legbefolyásosabb előadó a generációjában, Taylor Swift lenyűgöző népszerűségnek örvend a Billboard listáin. A karrierje során hatvan alkalommal került fel a Billboard Hot 100-as listájára – a női előadók közül ő a legtöbbször 2006 óta. Borzasztóan izgatottak vagyunk, hogy másodszor ítélhetjük neki oda az Év Nője-díjat” – mondta Janice Min, a Guggenheim Media's Entertainment Group kreatív vezetője és társ elnöke.

E megtisztelő díjat egyébként olyan női előadóknak adják át évről évre, akiknek meghatározó és inspiráló szerepük van a zeneiparban az adott évben.

Taylor Swift hétszeres Grammy-díj nyertes énekesnő, és minden idők legnagyobb példányszámban eladott zenei művésze. Szintén ő az egyetlen női művész a zene történelmében – és a negyedik olyan művész a férfiakkal együtt -, akinek albuma több, mint egymillió példányban kelt el megjelenésének hetében: Tay kétszer is elérte ezt, elsőként a 2010-ben megjelent Speak Now-val, másodszor pedig a 2012-es Reddel.

Swift nemrégiben újra listavezető lett, amikor legutóbbi kislemeze, a Shake It Off első helyen debütált a Billboard Hot 100-as listáján, előző lemezéről a We Are Never Ever Getting Back Togetherrel szintén ezt a helyezést érte el.

”Szeretnék gratulálni Taylor Swiftnek ezért az elképesztő eredményért. Büszkék vagyunk, hogy hosszú ideje együtt dolgozunk Taylorral és izgalommal nézzük a folytatódó sikereit és a jól megérdemelt Billboard Év Nője díját" – nyilatkozta Deborah Curtis, az American Express vezető helyettese. Az énekesnőt az immár kilencedik alkalommal megrendezett Billboard Women In Music Awardson fogják megünnepelni december 12-én New Yorkban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek