Starity

Koncertjén jegyezték el Demi Lovatót

2014. október 13. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato koncertje a szokásos menetrendben zajlott, mígnem az este vége felé elérkezett egy pillanat, ami mindent megváltoztatott.

hirdetés
Koncertjén jegyezték el Demi Lovatót

Demi Lovato továbbra is turnéjával van elfoglalva, aminek legutóbbi állomása az iWireless Centerben zajlott le szombat este, és amit egy végtelenül aranyos momentum tett még különlegesebbé.

A 22 éves énekesnő ez alkalommal is odatette magát – énekelt, táncolt, zongorázott, gitározott, inspirálta a közönséget, és kedélyesen csevegett velük, majd elérkezett az este legszívmelengetőbb pillanata: Miss Lovato kezét megkérte a színpadon egy kisfiú.

A közel három és fél órás műsor egyik legspontánabb jelenete az volt, amikor Lovato kiszúrta az 5 éves kisfiú plakátját, amin az volt olvasható:„Van számodra egy gyűrűm.” Majd ezután felhívta magához a színpadra.

Az 5 éves Grant a Deminek készített plakátjával.

Miután Lovato testőre felrakta a kisfiút a színpadra, a Neon Lights énekesnője hivatalossá szerette volna tenni eljegyzésüket, ezért elmagyarázta Grantnek, miként is zajlik egy lánykérés, aki ezután letérdelt, és feltette számára a nagy kérdést: „Demi, hozzám jössz feleségül?”

A válasz természetesen igen volt, majd egy ölelés kíséretében Demi azzal búcsúzott tőle, hogy „Találkozunk az esküvőnkön!”. Az esemény talán egyik legmegmosolyogtatóbb pillanata az volt, amikor a zavarban lévő Grant rájött, hogy a gyűrűt lent felejtette édesanyjánál.

A minden jelenlévő szívét megmelengető történés után az énekesnő a show hátralévő részén büszkén viselte a gyűrűt, amivel ismét megmutatta, hogy mennyire imádja a kisgyerekeket, és bármit megtenne azért, hogy mosolyt csaljon az arcukra.

Érdekesség, hogy a turné második állomásán épp Lovato segédkezett egy lánykérésben, most viszont az ő kezét kérték meg, még ha természetesen nem is hivatalosan, hisz a való életben párja, Wilmer Valderrama még nem tette fel neki a bűvös mondatot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek