Starity

Rajongói kérdésekre válaszolt Tom Mison

2014. október 12. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sleepy Hollow sztárja legszívesebben napozni küldené Ichabod Crane-t – kérdezz-feleleket tartott rajongóival!

hirdetés
Rajongói kérdésekre válaszolt Tom Mison

Tom Mison az interneten keresztül sosem kommunikál rajongóival – mindössze a Twitteren találhatunk rá, de csakis magának pötyög. Ezúttal viszont kivételt tett: az Entertainment Weekly Facebook-oldalán válaszolt a rajongók által feltett kérdésekre, így többek közt megtudtuk, milyen jövőt szán Ichabodnak, és milyen tervei vannak saját magával.

Csaknem két év telt el azóta, hogy fellépett volna a színpadon, s most, hogy leköti Az Álmosvölgy legendája, ha kapna is felkérést, valódi kihívás lenne időt szakítani rá. „[Hogy visszatérek-e?] Ez attól függ, milyen hosszú szünetet kapunk [a második évad végén]. Két év telt el az utolsó darabom óta, ez a leghosszabb szünetem, és borzasztóan hiányolom. Az első lehetőségnél visszatérnék a Broadwayre.”

Habár Ichabod Crane még mindig nem barátkozott meg a modern göncökkel, Tom el tudná képzelni, hogy elmeneküljön az apokalipszis és démonok elől, és egy strandon henyéljen nyugisan. „Szerintem valami klassz üdülés jót tenne neki – egy kellemes strandon, ahol ücsöröghet, könyvet olvashat egy hideg koktéllal a kezében – ez egész jól hangzik.”

Szabadidő híján még csak meghallgatásokra sem járhat, viszont újabb saját rövidfilm forgatókönyvével végzett, továbbá egy film- és tévésorozat szkriptjének megírása is tervben van. (A The Continuing and Lamentable Saga of the Suicide Brothers című rövidfilm szkripjét is ő írta jó barátjával, Rupert Frienddel.) Megtudtuk, hogy kedvenc történelmi időszaka az 1600-as évekbeli Anglia, utoljára banánt evett tea mellé, Doctor Strange helyett a Sötét lovagot alakítaná, és a hétvége folyamán végignézte a Csajok című sorozat mindhárom évadát! Mivel évek óta nagy rajongója Tim Burtonnek és Johnny Deppnek, örömmel dolgozna velük, s végezetül csak annyit ajánlott, olvassuk el a Rímbörtön – avagy az Osztrigasrác mélabús halála és más történetek című könyvet, melyet Burton írt és illusztrált.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek