Starity

Ma lenne 30 éves Mitch Lucker

2014. október 20. 19:07   |   Szerző: Darkness

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2012. november 1-jén sokunkat sokkolta a hír, miszerint elhunyt az akkor 28 éves férj, családapa, a népszerű Suicide Silence zenekar énekese, Mitch Lucker. A zenész ma ünnepelné 30. születésnapját.

hirdetés
Ma lenne 30 éves Mitch Lucker

Kétségtelen, hogy ugyan rövid élete volt, mégis számtalan ember rajongott Mitchért és ejtett könnyeket halálának napján. Fiatal kora ellenére tehetségének és barátainak köszönhetően hatalmas sikereket ért el zenekara, a 2002-ben alakult Suicide Silence élén. Három nagy sikerű albumon működött közre vokális adottságaival az évek során.

Zenéjével sokaknak segített, dalszövegei utat mutatnak és inspirálnak, dallamai pedig soha sem mennek ki a fejünkből – idén ezen érzését a Betraying The Martyrs nevű zenekar dalba is foglalta, melyben a You Only Live Once című dalt dolgozták újra Legends Never Die címmel, Mitch-nek ajánlva.

Nemcsak tehetsége, hanem hatalmas szíve és jósága miatt is tiszteletre méltó ember volt: mégis ki más, ha nem ő járkált karácsonykor mikulás sapkában ajándékot osztogatva? Feleségét, Jolie Carmadella-át 2010. május 8-án vette el, gyermekük, Kenadee 2007. június 3-án született. A zenész halála után a csapat tagjai létrehoztak számára egy oktatási alapot, melyet bárki szabadon támogathat.

Sajnos nem csak jókat mondhatunk róla, ugyanis alkoholproblémákkal küzdött, mely addiktív szenvedély ellen feleségével közösen küzdöttek, ám végül vesztettek: Mitch ittas állapotban motorra szállt, s balesetet szenvedett, melyet sajnos nem élt túl.

Nem sokkal halála után emlékére egy dokumentumot adtak ki, melyben addig soha nem látott felvételek szerepelnek, köztük olyan ritka interjúkkal, melyekben szerettei mesélnek a tragikusan fiatalon elhunyt zenészről.

Mitch halála óta közel két év telt el. Időközben a Suicide Silence újra összeállt, élén Hernan „Eddie” Hermida énekessel, új albumuk, a You Can't Stop Me pedig idén látott napvilágot, melyben emléket állítanak egykori barátjuknak. Nyugodjék békében!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek