Starity

Messiék megverték a világbajnokokat!

2010. szeptember 08. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 7-én barátságos mérközésen Argentína 4 gólt vágott a világbajnok Spanyolországnak!

hirdetés
Messiék megverték a világbajnokokat!

Amíg Európában gőzerővel zajlottak a selejtező mérkőzések, a címvédő Spanyolország Argentínában tette tisztelét, ahol egy valódi presztízsmérkőzést vívott a dél-amerikaiakkal.

Mindkét csapatot teletömték sztárokkal, így igazi csemegének ígérkezett a találkozó, de a telt házas Monumental legnagyobb örömére az összecsapás leginkább a hazaiakról szólt.

A tizedik percben Messi (15 gól nélküli válogatottmeccs után talált be újra), majd röviddel később Higuaín használta ki a vendégvédelem hibáját, és két szép találattal magabiztos előnyhöz jutatta az Albicelestest.

Az ibériaiak nem tanúsítottak különösebb ellenállást a későbbiekben sem, sőt, Pepe Reina elcsúszását Tévez használta ki, berámolva csapata harmadik találatát, amely egyben a félidei eredmény volt.

A folytatásban négy cserével igyekezett felrázni a világbajnokot Vicente del Bosque, de nem volt szerencséje a spanyoloknak, akik három kapufát rúgtak, gólt viszont csak egyet, a hajrában Llorente szép lefordulása után.

Eközben az argentinok egy sor helyzetet kihagytak, és egy lesgólt is lőttek, végül a hajrára fölénybe kerülő Xaviék kitámadását kihasználva egy szép Agüero-góllal pontot téve a meccs végére csúnyán elpáholták a friss világbajnokot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek