Starity

Violetta új évad a Disney Csatornán

2014. október 14. 11:11   |   Szerző: Disney Channel

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Violetta miután felismerte, hogy a zene az igazi szenvedélye, megtalálta helyét a világban, és újabb kihívásokkal szembesül a Studio 21-ben. Sorozatpremier: október 20-án 18:00-kor.

hirdetés
Violetta új évad a Disney Csatornán
Fotó: Disney Channel

Ebben az évadban a nézők egy sokkal vidámabb és magabiztosabb Violettát láthatnak, aki barátaival együtt csakúgy ragyog a színpadon. Violetta élete azonban mégsem egyszerű, az apja továbbra is folyton a sarkában van, és foggal-körömmel védi egyetlen lányát. Egy titokzatos új osztálytárs is betoppan a gyönyörű lány életébe, és Violetta ismét elbizonytalanodik, hogy kihez is húz a szíve.

A jól ismert kedvencek mellett új szereplők is feltűnnek a színen, akik tovább bonyolítják a szálakat és újabb izgalmas fordulatokat ígérnek. Most megismerheted őket:

Diego

Diego Spanyolországból érkezik, akit elkápráztat Violetta szépsége és tehetsége. Igazi rossz fiú, aki nem ismeri az önbizalomhiányt, és bármit megtenne, hogy elnyerje Violetta szívét. Ő egy rejtélyes alak és nem tudni, hogy mik az igazi szándékai. Egy biztos, kiváló énekes és táncos, aki meg akarja hódítani az elé táruló világot.

Lara

Lara egy erős, független és keményen dolgozó lány; teljesen más mint, akikkel eddig találkozott Leon. Lara váratlanul csöppen Leon életébe és teljesen összezavarja az érzéseit. A szokatlan külső egy gyönyörű lányt rejt. Vajon képes lesz meghódítani Leon szívét?

Marco

Marco mexikói származású és Argentínában él. Azután hogy látta a Youmix oldalát, nagy rajongója lesz a Studio tanulóinak. Marco egy társasági srác ígéretes zenei tudással. Mindig kiáll a barátai mellett.

Esmeralda

Gyönyörű, intelligens, de hideg és számító, röviden így lehet jellemezni. Jade és Matías bérelte fel, hogy végrehajtsa ádáz tervüket. A feladata, hogy belopja magát Violetta és Germán szívébe, és ellopja minden vagyonukat.


Fotó: Disney Channel

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek