Starity

Joseph Morgan szerint önző a karaktere

2014. október 15. 15:03   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joseph Morgan kifejezetten szereti a The Originals sorozatban alakított karakterét, de nincs túl pozitív véleménnyel Klausról.

hirdetés
Joseph Morgan szerint önző a karaktere
Fotó: The CW

A The Originals sorozat második évada október elején startolt el a The CW műsorán, ami szintén bőven ígér izgalmakat és véres csatákat. Joseph Morgan egy telefonos interjú során mondta el az MTV Newsnak, hogy a karakterében idén sem fogunk csalódni, hiszen önző viselkedése bőven generál majd bonyodalmakat.

„Borzasztóan féltékeny. Nem kell neki és nem érdemel meg egy párkapcsolatot, de csak ő akar a figyelem középpontjában lenni. Ezért utálja, ha Elijah és Rebekah a háta mögött szövetkezik, és ezért ellenzi Hayley és Elijah kapcsolatát. Nem akar ott lenni a lány mellett, de azt sem akarja, hogy a fivére ott legyen. Azt akarja, hogy mindenki csak rá figyeljen, és az sem számít, ha ez egymás ellen fordítja a szeretteit” - vallotta be a színész, aki még azt is hozzátette, hogy Hayley és Klaus kapcsolatát a Facebookon bonyolult státusszal jelölné, de a jövőjükről nem akar beszélni.

A színész ennek ellenére szeret Klaus bőrébe bújni, hiszen saját bevallása szerint az ősi hibrid szöges ellentéte annak, mint amilyen ő a való életben. Az ilyen szerepek pedig, mint ismeretes, mindig sok kihívást rejtenek magukban.

A The Originals hétfő esténként jelentkezik új epizódokkal Amerikában, és a következő rész középpontjában a hírek szerint nem más fog állni, mint Klaus és a múltja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek