Starity

Kórházba került Vadon Jani

2014. október 16. 20:08   |   Szerző: lucymharding

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vadon Jani és Sebestyén Balázs éppen egy afrikai bevásárlóközpontban vásároltak, amikor Jani elájult és mentőt kellett hozzá hívni. Nagy volt az ijedtség, hisz nagy ebola-pánik van, emiatt pedig gyorsan ki is zavartak mindenkit az üzletből.

hirdetés
Kórházba került Vadon Jani
Fotó: RTL Klub

Janit egy közeli város, Nelspruit egyik állami kórházába szállították kedden. A műsorvezető először azt hitte, hogy egy bent töltött éjszaka után újra munkába állhat majd, de az orvosok nem engedték ki, mindenképpen szerették volna alaposan megvizsgálni. A történtek leginkább Sebestyén Balázst viselték meg, aki végig bent volt nála a kórházban.

Vadon Jani valószínűleg a feszített munkatempó miatt lett rosszul. A műsorvezető már több mint egy hete Afrikában van, ahol Balázzsal reggelente a Class Fm műsorát, a Morning Show-t vezetik, este pedig a Celeb vagyok, ments ki innen! élő show-ját.

Azonban úgy tűnik, ma végre kiengedték a műsorvezetőt, ugyanis Kasza Tibor Facebook oldalán osztott meg egy fotót Janiról és Rákóczi Ferencről, a Morning Show társműsorvezetőjéről.

Meggyógyuuuult!!! Szia Janiiiiiiiii!!!!!– írta Tibi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek