Starity

Klippremier: Marc Anthony – Flor Palidá

2014. október 19. 13:01   |   Szerző: nagyalbi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az sztár legújabb klipjét 2014. október 16-án mutatta be az amerikai Telemundo, 17-től pedig már a YouTube-on is elérhető.

hirdetés
Klippremier: Marc Anthony – Flor Palidá

Anthony 2013-as 3.0 elnevezésű nagy sikerű albumáról ez már a harmadik dal, amelyhez videoklip készült. A felvételek helyszíne a Dominikai Köztársaság, La Romana település és környéke. Ez a hely nagyon fontos a Puerto Ricói származású amerikai énekes számára, ugyanis itt vásárolt magának nyaralót és, amikor csak teheti, ide szokott visszavonulni pihenni, feltöltődni. Itt található továbbá jótékonysági alapítványa, a Maestro Cares által felépített árvaház is, amelyet a sztár szintén gyakran látogat.

A rendező, Alejandro Pérez és 80 fős stábja (filmesek, táncosok, statiszták) csak rövid ideig zavarták meg a városka nyugalmát, mindössze két nap alatt végeztek a forgatással.

A videoklip kedves, romantikus szerelmi történetet mesél el, amely egy véletlen találkozásból indul és házassággal végződik. Érdekessége, hogy Anthony szerelmét a történetben Shannon de Lima, venezuelai modell alakítja, akivel az életben is egy párt alkotnak.

Marc és Shannon 2011 decemberében ismerkedtek meg, ezután több mint egy évig jártak. Kapcsolatuk váratlanul ért véget 2013 januárjában, majd egy év szünet után idén tavasszal újra egymásra találtak, s azóta elválaszthatatlanok. Nemrég a külföldi újságok pletykarovataiban megjelent egy hír is állítólagos októberi esküvőjükről, de Anthony sajtósa ezt cáfolta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek