Starity

Megvan az X-faktor első kiesője

2014. október 19. 00:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-faktor első kiesője Tóth Gabi sokszínű csapata, a Pálinka Republik. Számukra véget ért a verseny.

hirdetés
Megvan az X-faktor első kiesője
Fotó: Rtl Klub/ Kovács Tamás

Ma este lezajlott az X-faktor első elődöntője. Az este felvezetéseként a 12 döntős énekes, meglepetésként Istenes Bencével adott elő közös produkciót, majd ezt követte a 4 „Tiszta lapos” közötti eredményhirdetés. A műsorvezető hangot adott annak, hogy nem ért teljesen egyet a mentorok döntésével, végül a nézői szavazás alapján a négy jelölt közül Benji jutott be 13-ik versenyzőként az élő showba, így csak ő állhatott színpadra begyakorolt dalával.

Az idei X-faktor mezőnye megkérdőjelezhetetlenül erős. Erősebb, mint az elmúlt két évben és az előadók stabilan megállták a helyüket a színpadon. Egy-két énekes már most igazi profiként viselkedik, talán túl profiként is, de ezen az elkövetkezendő hetekben majd a mentorok csiszolnak. Az este sztárvendége Danics Dóra, a tehetségkutató tavalyi nyertese volt, aki a legújabb saját dalát adta elő.

A két legkevesebb szavazatot kapott versenyző Jakab-Péter Izabella és a Pálinka Republik lett. Először Tóth Gabi csapata lépett színpadra kivételesen nem egy egyveleggel, majd Szikora Róbert angyali lánya, aki egy Moulin Rouge dalt hozott a párbajra. A mentorok sorban mondták a neveket. Tóth Gabi a csapatát tartaná bent, míg Szikora Robi természetesen saját lányát. Alföldi Róbert szerint egyik előadó sem volt túl meggyőző, de végül a Pálinka Republikot tartotta gyengébbnek, Little G pedig egyetértett vele. A verseny tehát véget ért Tóth Gabi csapata számára.

A jövő hét szombaton az X-faktor folytatódik és az első adás folyamán az is kiderült, hogy a jelenleg a dzsungelben lárvát evő Szabó Zsófi lesz az RTL új dobása, aki az After X című műsorban debütál műsorvezetőként a jövő héten.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek