Starity

Férjhez ment Candice Accola

2014. október 19. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 18-án mondta ki Joe Kingnek a boldogító igent a szőke színésznő.

hirdetés
Férjhez ment Candice Accola
Fotó: The CW

Bár jelenleg a Vámpírnaplók hatodik évadában nem éppen fenékig tejfel karakterének, Caroline-nak az élete, szerencsére Candice Accola épp az ellenkezőjét mondhatja el magáról, hiszen sorozatának sikere még mindig töretlen és évek óta boldog párkapcsolatban él a The Fray egyik tagjával, Joe Kinggel, aki tavaly májusban eljegyezte őt, a minap pedig az esküvőjükre is sor került New Orleansban.

A 27 éves színésznő sosem verte nagydobra magánéletét, így egyelőre még nem is nyilatkozott a tegnapi napon megtartott menyegzőjéről, azonban akadtak helyette mások, akik megosztották a nagyérdeművel az örömhírt.

A friss házasokról először egy rajongó posztolt egy videót az Instagramon, melyben New Orleans utcáin sétálnak és ünnepelnek családjuk és barátaik társaságában, köztük a Vámpírnaplók stábjának több tagjával is: Paul Wesley-vel, Kat Grahammel, Michael Trevinóval, Julie Pleckel, Claire Holttal és Kayla Ewell-lel, aki egyébként az egyik koszorúslány volt.

Ian Somerhalder azonban nem tudott jelen lenni, mivel dolgozott, viszont az Instagramon keresztül ő is jókívánságait küldte az ifjú párnak: „Candice és Joe, drága öcsém és húgom. Micsoda varázslatos nap ez mindkettőtök számára. A vihar szeméből, lélekben veletek vagyok! Hiányzik szülőállamom, Louisiana és a városom, New Orleans remek városa. Nagyon sok szeretetet küldök innen a forgatásról Atlantából. Nagyon keményen dolgozom, és bárcsak ott lehetnék fizikailag is, de az egész hátralevő életünk itt van, hogy ünnepeljünk. Szeretlek titeket! Annyira, nagyon.”

Míg Candice-nek ez az első házassága, addig a 34 éves Joe már túl van egy váláson és két lánya is született első feleségétől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek