Starity

Tom Daley szerint Zac Efronnak van a legjobb teste

2014. október 19. 13:01   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Attitude magazin kedvenc színészéről és ideáljairól faggatta az Év emberét. Kiderült, hogy ő nem más, mint az egykori Disney-sztár, Zac Efron.

hirdetés
Tom Daley szerint Zac Efronnak van a legjobb teste

Tom Daley október 13-án vehette át díját az Attitude magazin által rendezett Attitude Awardson. Az Év emberével, természetesen a lap egy interjút is készített, melyben többek közt kedvenc színészéről és ideáljairól faggatták őt.

Elsőként egy igen meglepő kérdést tettek fel a fiatal sportolónak, kíváncsiskodva, hogy vajon ki foglalja el nála a kedvenc színész címet:„Valójában nem nézek túl sok filmet, szóval a színészek neveivel valami borzasztó vagyok” – mondta nevetve Tom, majd folytatta: „De talán Zac Efron lenne az a Rossz szomszédságban.”

Később rátértek egy pikánsabb kérdésre is, megkérdezve tőle, hogy szerinte kinek van a legjobb teste: „Szerintem Zac Efronnak van a legjobb teste. Igazán sokat alakított rajta” – mondta Tom egy széles vigyort villantva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek