Starity

Blake Lively jól viseli a terhességet

2014. október 20. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Gossip Girl sztárja, Blake Lively első gyermekét hordja a szíve alatt és elmondása szerint remekül érzi magát és nagyon boldog.

hirdetés
Blake Lively jól viseli a terhességet

A terhesség első trimesztere alatt a leendő anyukák nagy része rosszullétekkel küszködik (köztük Katalin hercegné is), ám a bájos színésznő saját bevallása szerint kirobbanó formában van és nagyon boldog, amiért hamarosan a karjaiban tarthatja első csemetéjét, mely örömhírről saját weboldalán számolt be október elején egy kép kíséretében.

A Gossip Girl Serenája október 16-án New Yorkban, a Golden Heart Awards keretein belül lépett fel először nyilvánosan mióta várandós és elárulta, hogy sosem volt még boldogabb.

„Ez olyasmi, amire mindig is vágytam kislánykorom óta. Azt sosem tudtam, mivel fogok foglalkozni, de azt igen, hogy sok gyereket szeretnék, mert én is nagy családból származom és a család mindig is nagyon fontos volt nekem. Szóval nagyon izgatott vagyok, amiért az álmom valóra válik” – nyilatkozta az Us Weeklynek a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek