Starity

Jack Duarte teljesen megváltozott

2014. október 21. 18:06   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Rebelde és a Miss XV sorozatokból ismert színész-énekes ezúttal egy színházi produkcióban lesz látható, mely október végén debütál majd.

hirdetés
Jack Duarte teljesen megváltozott

A Miss XV sztárja ezúttal egy teljesen más szerepben próbálhatja ki magát, ugyanis most egy színházi darabban kapott szerepet, mely humoros oldaláról mutatja be a színházi produkciók mögött zajló problémákat. Susana Alexander az eredeti francia műt dolgozta át spanyol szereplőkkel és szöveggel, mely az En Locos Por El Té címen fut majd.

Vanessa Vizcarra a produkció rendezője az alábbiakat nyilatkozta: „Most én vagyok a külföldi rendező, szerencsére így is megértetem magamat a színészekkel, sikerült empátiát érezni velük szemben.”

Susana Alexander, aki egyben a darab főszereplője is, azt jósolja, hogy a közönségnek is tetszeni fog, és reméli, hogy ugyanúgy élvezni fogják, mint ő és a kollégái.

Az En Locos Por El Tében olyan sztárok jutottak szerephez, mint a Miss XV-ből is ismert Jack Duarte, valamint Cecilia Romo, Ulises de la Torre, Juan Ignacio Aranda, Gustavo Egelhaaf, Julio César Luna, Claudia Nin és Ricardo Maza. A premierre október 30-án kerül sor a Manolo Fabregas Színházban.

Alább látható egy kép a szereplőkről, alatta pedig egy külön Jackről alapos átváltozása után, valamint készült egy fotó a sajtótájékoztatón is:





Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek