Starity

Kóbor Jánossal indul a Pimasz úr ottalszik harmadik évada

2014. október 21. 13:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 21-től új részekkel folytatódik a SuperTV2 képernyőjén a Pimasz úr ottalszik. Az első adás házigazdája az Omega legendás énekese, Kóbor János.

hirdetés
Kóbor Jánossal indul a Pimasz úr ottalszik harmadik évada
Fotó: SuperTV2

Október 21-től, kedd esténként 21:35-kor vadonatúj részekkel folytatódik a SuperTV2 saját fejlesztésű műsora, a Pimasz úr ottalszik. Papp Gergő és felesége, Judit továbbra is kettesben látogatják meg a sztárokat, hogy megmutassák a nézőknek az ismert emberek eddig kevésbé ismert oldalát.

Gergőék sikere éppen ebben a „mini stábban” rejlik. Ők ketten valóban férj és feleségként vendégeskednek, így sokkal közvetlenebb, fesztelenebb hangulatban telnek a beszélgetések, mintha egy teljes stáb foglalná el a vendéglátó házát.

Az első epizódban az Omega énekese, Kóbor János fogadja Pimasz úrékat gyönyörű törökbálinti otthonában, amely korábban a Korda házaspáré volt. Mecky életének olyan meghitt pillanataiba is betekintést nyerhetnek a SuperTV2 nézői, amelyek eddig rejtve maradtak a kíváncsi szemek elől: az örökifjú énekes együtt tanul kisiskolás lányával, a család kedvenc kölyökkutyájával játszik, és megmutatja imádott vitorlásának hálószobáját is. A műsorban azt is elárulja, hogy gyakran focizott együtt sztárokkal, többek között a világhírű pilótával, Michael Schumacherrel is.

Az új évadban többek között Dukai Regina, a Rippel testvérek, Kucsera Gábor és a Punnany Massif lesznek Pimasz úr vendéglátói.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek