Starity

A Little Mix gőzerővel dolgozik legújabb albumán

2014. október 21. 21:09   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit lánycsapat jelenleg harmadik stúdióalbumán dolgozik, amely 2015-ben fog megjelenni. Egy interjú során meséltek a munkálatokról a lányok.

hirdetés
A Little Mix gőzerővel dolgozik legújabb albumán

A brit lánybanda tavaly novemberben adta ki második albumát Salute címmel, jelenleg pedig harmadik lemezükön dolgoznak. A lányok ezúttal több különböző stílussal is kísérleteznek, ezzel téve változatosabbá a dalokat. Azt is megtudhattuk, hogy ez az album érettebb lesz, mint az előzőek, mivel már mindannyiuk életében történt valamilyen nagyobb, meghatározó dolog, amiben korábban nem volt részük.

„Azt hiszem ez kissé érettebb lesz. Minden évben ezt mondjuk, de most már fejlődtünk hangilag is. Mindig hajtjuk magunkat, mert szeretnék jobbak lenni. Nyilvánvalóan a rajongók isnpirálnak minket. Meg vagyunk győződve arról, hogy van valami az albumon, ami kapcsolódik a rajongóinkhoz. Az is inspirál minket, hogy most már nők vagyunk, volt már párkapcsolatunk és különböző tapasztalatokat szereztünk.” - nyilatkozta Leigh-Anne.

A korong előreláthatólag 2015-re várható, és az is kiderült, hogy az albumon közreműködik Jessie J és Jess Glynne is.


Fotó: Instagram/Little Mix

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek